Dames en meiden voetbal bij ZVV Zaandijk

Zaanstad- Voetbalclub ZVV Zaandijk is al sinds 1972 actief in het vrouwenvoetbal, en ook anno 2019 wordt er nog steeds door veel meiden en dames gevoetbald bij de vereniging net over de brug tegenover de Zaanse Schans. Er wordt gestreefd om in ieder pupillenteam tot de JO11 een meisje mee te laten spelen en dat kan al vanaf 4 jaar. Na de JO11 hebben de meiden zelf de keuze om bij de jongens mee te blijven doen of om in de meisjes onder 13 te gaan spelen.
Damesselectie ZVV Zaandijk 2019-2020
Naast het meisjesvoetbal is de vereniging ook actief in het vrouwenvoetbal met twee teams en een nog op te richten veterinnen team. Op vrijdag 25 oktober rond 20:00 zal er olv de voorzitter van de damesafdeling Marja Hartland een informatieavond worden gegeven over het nieuwe veterinnenvoetbal bij ZVV Zaandijk en zal er informatie gegeven worden over het vrouwenvoetbal bij de vereniging. Want de vereniging is niet alleen op zoek naar 30+ veterinnen maar ook op zoek naar meiden tussen de 18 en 30 die graag een balletje willen gaan trappen in dames 1 of in de dames 2.
Wil je meer informatie over het meiden of dames voetbal bij ZVV Zaandijk Contactpersoon: Marja Hartland Whatapp/Tel: 06 245 212 35 Mail: marja.hartland@zvvzaandijk.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl