Zangeres Do zet kantine Blauw-Wit W op zijn kop

West-Knollendam Vorige week vrijdagavond 20 september stond kantine `De Spil`, het clubgebouw van cvv Blauw-Wit W te trillen op de grondvesten. De trouwe sponsors, club van 100 leden en overige speciale genodigden werden uitgenodigd voor een muzikale sponsoravond met een culinair tintje. De ladies van Afternoon traden op en niemand minder dan de zangeres Do was te gast. Dit is de artiestennaam van Dominique Rijpma-van der Hulst. In het verleden was Koos Alberts al eens te gast bij de vereniging aldus clubman Sytze ten Wolde. “ Maar wat zangeres Do vanavond liet horen was fenomenaal“. Vele krakers werden ten gehore gebracht en dit alles werd live en uit volle barst gezonden. Dit onder begeleiding van twee danseressen en live gitarist.
Ook na haar optreden bleek de charmante zangeres niet te beroerd nog even met de gasten op de foto te gaan en nam ze nog even de tijd om een enkel wijntje te nuttigen in de speciaal voor haar ingerichte kleedkamer.
De `gala` avond werd mede mogelijk gemaakt door vier rasechte clubsponsors, te weten Socomha van eigenaar Eric Ouwehand, Bouwbedrijf Leguijt met Jan Piet Leguijt, Zwart Houtbewerking en Dennis de Wijs en Frankfort HRM namens Olof Frankfort. Voetbalvereniging cvv Blauw-Wit rekent ook dit seizoen weer op tientallen sponsors, die allen bijdragen aan de gezonde financiele huishouding van de club. Bovendien is er voor bijna ieder team teamkleding met bovengenoemde sponsoren aanwezig en lopen alle teams er picobello bij. Ook is het A-veld rijk omzoomd met reclameborden. Met deze sponsoravond wilde de club haar dank tonen aan de trouwe sponsors.