vv Assendelft speelt prima wedstrijd tegen West Frisia

Assendelft-Vorig seizoen duurde het tot de herfstvakantie voordat vv Assendelft de eerste overwinning behaalde. Toen was in Enkhuizen ook West Frisia de tegenstander 0-1. Bij de thuiswedstrijd werd het 1-1. Deze keer ging het een stuk makkelijker. In de eerste helft scoorden Christiano ‘Ronaldo’ Peters en Jimmie Glas op slag van rust. In de tweede helft maakte Christiano Peters er zelfs 3-0 van. Komende kermiszondag gaat de reis naar Heiloo om tegen HSV te spelen. Deze ploeg verloor de eerste twee wedstrijden met 3-4 en 1-0.
vv Assendelft-West Frisia 3-0; 9. Christiano Peters 1-0; 45. Mark de Vries 2-0; 54. Christiano Peters 3-0
Opstelling vv Assendelft: van Hoolwerff, Rijser, Visser, Opdam, Jalink (75. van der Ven), Reklitis, van der Woude, Kuhn, (86. Nielen), Peters (69. de Vos)