Sporting Krommenie krijgt deksel op neus

Bergen- Na de bonuspunten van Sporting Krommenie vorige week in de wedstrijd tegen rkvv Saenden waarin met 2-1 werd gewonnen was het zondagmiddag in Bergen een heel ander verhaal. Op sportpark de Kiefthoek in Bergen lukte het de Krommenieërs niet om voor de tweede maal op rij succesvol te zijn. De ploeg van trainer Jordi van Beek liep tegen een ietwat geflatteerde 3-0 nederlaag aan. Hiermee staat vv Bergen dat vorige week in Zaandam van sc Hercules wist te winnen inmiddels bovenaan. Sporting Krommenie speelde op de winst maar wist de kansen niet te benutten. vv Bergen was snel in de omschakeling en was maarliefst driemaal trefzeker. De spelers van Sporting Krommenie waren iets minder scherp dan vorige week tegen rkvv Saenden en staat weer met beide benen op de grond.