Scholingsmoment voor onderbouwtrainers

ZAANSTAD- AZ organiseert op maandag 4 november een scholingsmoment met als thema ‘hoe je door speelwijze individuele ontwikkeling forceert’. De inschrijving voor dit AZ Voetbalschool-evenement op het AFAS Trainingscomplex is geopend.
Het eerste scholingsmoment van het seizoen is specifiek op trainers van teams in de leeftijdscategorieën Onder 14 tot en met Onder 8, hoofd jeugdopleidingen en bestuursleden die actief in deze leeftijdsgroepen. Zij krijgen te zien hoe de trainers van de AZ Jeugdopleiding te werk gaan om de technische vaardigheden van jeugdspelers te verbeteren en daarmee creativiteit en spelintelligentie te stimuleren.
Introductie
De deelnemers worden tussen 17:30 uur en 18:00 uur op het AFAS Trainingscomplex in Zaanstad ontvangen met koffie en thee. Hierna wordt de avond afgetrapt. Het programma eindigt rond 21:30 uur.
Inschrijving
Inschrijving voor dit AZ Voetbalschool-evenement is mogelijk via az.nl. Na een volledige inschrijving wordt per mail een e-ticket verstuurd. Dit is het toegangsbewijs bij het scholingsmoment. Er is plek voor maximaal 110 deelnemers, vol is vol.
Informatie
Vragen over het scholingsmoment of de AZ Voetbalschool? Stuur dan een e-mail naar Voetbalschool@AZ.nl.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl