Het lukt nog niet met PSZ

Bij PSZ loopt het momenteel nog niet zoals gehoopt. In de vierdeklasse b zaterdag verloren de Prettige Spelers in Zaandam met 1-4 van DZS. Na de 5-2 nederlaag van vorige week bij FC Velsenoord staan de groenen nog zonder punten in het klassement. In de rust stond het 0-0 en gezien de geleverde strijd mocht de thuisploeg blijven hopen op een goed resultaat. In de tweede helft liepen de bezoekers uit Neck uit naar 0-4. Steve Walraven mocht vlak voor tijd vanaf de elfmeter stip de eretreffer aantekenen en de eindstand op 1-4 brengen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl