Hattrick en zege Hasan Kusadasi en RWZ

Zaandam- In de eerste thuiswedstrijd op sportpark Vijfhoek in Poelenburg in Zaandam kon het Rood Wit Zaanstad van hoofdtrainer Levinho Wijdenbosch zich revancheren van de nederlaag van vorige week. Toen verloor de ploeg kansloos in Bennebroek van BSM. Zondag wonen de Zaandammers overtuigend met 3-1 van DSS uit Haarlem. Mede dankzij een hattrick van aanvaller Hasan Kusadasi. De ploeg van Wijdenbosch toonde inzet en de wil om te winnen. Dat was vorige week in de IJmond veel minder zichtbaar. De eerste driepunter is binnen en dit zijn erg belangrijke punten voor RWZ, goed voor het zelfvertrouwen dat vorige week niet aanwezig was.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl