Walking football als onderdeel van senioren sportdag

Zaandam- Wethouder Gerard Slegers opende vrijdagmiddag de sport en kennismakingsdag voor ouderen op sportpark De Kuil. Het werd en geslaagde Senioren Sportdag in Zaandam onder droge omstandigheden. Ruim 40 deelnemers met 15 vrijwilligers konden vrijdagmiddag kennismaken met maar liefst zes sporten waaronder Walking Football. Het evenement was een groot succes voor de organisatie van sc Hercules-Zaandam, TV Zaansport en het Sportbedrijf van de Gemeente Zaanstad. Na afloop was er voor alle deelnemers een heerlijke lunch verzorgd en een motiverende speech van de wethouder van Sport Gerard Slegers. Op 18 oktober zal er nog een keer een senioren sportdag worden georganiseerd. Tennisvereniging Zaanstad en voetbalclub Hercules-Zaandam gaan hiermee verder samenwerken om ouderen sportactiviteiten te bieden. Naast walking football en tennis kon er ook in de aangrenzende Piet Maashal in de zaal worden gevolleybald, was er de mogelijkheid om te darten, jeu de boules te spelen en om te sjoelen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl