Fortuna Wormerveer stunt in bekerduel tegen ADO`20

HEEMSKERK – Op sportpark de Vlotter heeft Fortuna-Wormerveer zijn naam als cupfighter eer aan gedaan. In de tweede voorronde van de KNVB-beker heeft de eersteklasser voor een enorme stunt gezorgd door derde-divisionist ADO ’20 in eigen huis te kloppen. In Heemskerk won de formatie van trainer Juan Fernandez Coto met 0-2. Hierdoor plaatsen de Wormerveerders zich voor het hoofdtoernooi. Allereerst was het Nick Snelders die na een half uur de score opende, waarna een rake kopbal van Robin Hoogstra, halverwege de tweede helft, de beslissing betekende.
Door de zege van woensdag avond speelt Fortuna-Wormerveer in de 1e ronde van het bekertoernooi op 30 oktober een uitwedstrijd bij Sparta Nijkerk.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl