Goudhaantje Dylan van der Ven scoort gelijkmaker

Landsmeer- vv Assendelft heeft de eerste competitiewedstrijd gelijk gespeeld tegen IVV. Al zeven minuten kwam vv Assendelft ongelukkig op achterstand. Renaldo Jongebloet (oud speler van Ajax, Haarlem, Dordrecht en Emmen) schoot op doel en via de binnenkant van de paal ging de bal binnen. vv Assendelft kreeg kansen op de gelijkmaker. Diep in de tweede helft wist vv Assendelft gelijk te maken. Dylan van der Ven scoorde na 77 minuten als invaller via zijn eerste balcontact. Een redelijke start tegen het sterk geachte IVV. Aankomend weekend staat op zondag de thuiswedstrijd tegen West Frisia op het programma. Vorig seizoen eindigde deze wedstrijd in 1-1 dus het wordt spannend.
Opstelling: vv Assendelft: van Hoolwerff, Opdam, Visser, Jalink, de Vos (76. Van der Ven), Rijser, van der Woude, Peters, Glas, Kuhn (64. Reklitis), de Vries
Foto: Annelies Schreuder