Trainingsweekend in Arnhem voor KFC vrouwen

De dames van KFC werkten een zogenaamd trainingsweekend af in Arnhem. Het gehele weekend werd mede mogelijk gemaakt door sponsor Leen Tijsterman van Tijsterman Waterwerken, KFC en de dames zelf met een eigen bijdrage. Voor de Koogse dames werd het een mooi weekend waar alle speelsters met een positief gevoel op terugkijken. Het werd ervaren als zeer geslaagd, gezellig, collectiviteit, onder prima zonnige dagen met een gemiddelde temperatuur van ongeveer 20 graden.
Er werd verzameld bij het Stay Oke`Pension`in Arnhem waar met zijn allen, een grote groep Zaanse meiden en begeleiding, heerlijk werd vertoefd. Er stond een buffet klaar voor de dames die na de nodige activiteiten lekkere trek hadden gekregen. De avond werd ingevuld met teambuildings spelletjes, een gezellige quiz en een spelavond. Activiteiten zoals poolbiljarten, spelletjes zoals 30 seconds etcetera maakten de avond compleet. En niet te vergeten het nachtleven opgezocht want in Arnhem rondom de Korenmarkt was volop vertier.
Zaterdag ochtend werd er ontbeten en waarna de selectie rechtstreeks door reisden naar Papendal voor een training en wat sportieve activiteiten zoals een 6-kamp.
De middag was vrij te besteden, even uitrusten dus even tijd om bij te slapen, te winkelen of aan de borrel te gaan. In de avond heeft de selectie gegeten bij de pizzeria en vervolgens terug naar het Stay Oke waar gezellig gepraat werd tussen speelsters onderling, poolen, spelletjes en een grote groep ging gezellig stappen. Daarna de afsluiting footgolf op Papendal en even bijpraten op het terras voordat wij naar huis gingen. Kortom, volop beweging bij de dames van de Groote Koogse. Op de website van voetbalinzaanstad.nl zal de nodige aandacht besteed worden aan het damesvoetbal. Kortom, VIZ/VoetbalInZaanstad houdt de uitslagen van onder andere de KFC dames in de smiezen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl