Trainingskamp met resultaat voor Sporting Krommenie

Afgelopen weekend was het zo ver, het trainingskamp van Sporting Krommenie stond op het programma.
Kun je het in deze tijd nog een trainingskamp noemen? Voor de staf van Sporting Krommenie was het in ieder geval helder
dat er weing trainen op het programma stond, maar meer de sociale activiteiten en teambuilding.
Wel was het doel nog steeds het trainingskamp goed af te sluiten voor de selectie met winst en doorkomen in de beker voor 1 en 2.
Hoe mooi was het dan ook dat zowel Sporting Krommenie 1 als 2 beiden met 4-0 wonnen en daardoor door bekeren.
Vrijdag was het verzamelen in de tuin bij het hotel in Egmond. Eenmaal de kamers ingedeeld door de mannen zelf was het tijd voor het diner.
Gelijk viel al op te merken dat het `natafelen` bij de meeste spelers beheerst werd. De selectie werd zelfs gesommeerd om naar de bar te gaan, aangezien
er opgeruimd moest worden in de eetzaal. Waar de technische staf ervoor koos om lekker te gaan wandelen in de duinen van Egmond, kozen de mannen ervoor om
met de selectie het centrum van Alkmaar onveilig te maken. Zaterdagochtend was het weer vroeg dag, daar het ontbijt om 8.30 uur gepland stond.
Sommige mannen fris en fruitig andere met zeer kleine oogjes, maar wel werd er karakter getoond en zat een ieder `s morgens aan het ontbijt.
Hierna was het omkleden en lopend naar het complex van de Zeevogels in Egmond waar de eerste en enige training van het weekend gepland stond.
Twee uur lang werd er getraind in een heerlijk ochtend zonnetje. Snel douchen, want het weer nodigde uit om te gaan lunchen in Egmond aan zee en te genieten van het strand.
Om 18:00 uur stond de BBQ op het programma en was er nog ruimte tussendoor om naar de wedstrijd van Ajax tegen Heerenveen te kijken.
Dit om een beetje in voetbalsferen te komen daar toch echt op Zondag middag het thuisduel tegen Graftdijk op het bekerprogramma stond.
Barbecuen en voetballen, een prima concept voor `hongerige` selectie spelers. Na het eten stond er een voetbalquiz op het programma.
Mooi om te zien hoe fanatiek sommige selectiespelers kunnen zijn buiten het veld om. Hierna onstond spontaan een andere quiz, de zangquiz.
Waarvan een aantal selectiespelers de indruk hadden dat deze “ingestudeerd” was, meenden weer anderen dat het toch echt spontaan was ontstaan.
De quizmaster werd al snel ingeruild voor een nieuwe `dirigent` en die meende dat de jongens die nieuw binnen de selectie waren allereerst zelf een lied ten gehore moesten brengen.
Over het algemeen is gebleken dat de meeste voetballers beter kunnen sporten dan zingen! Waar een deel koos als avondvulling voor wederom een stapavond koos een ander deel van de selectie ervoor om lekker binnen te blijven en voetbal te kijken op het grote scherm, te poolen of om een ander spel te spelen.
Zondagochtend om 08:00 uur zat de voltallige selectie van hoofdtrainer Jordi van Beek weer aan het ontbijt om vervolgens de kamers op te ruimen, uit te checken en terug te keren naar Krommenie waar de eerste wedstrijd van Sporting Krommenie 2 om 11:00 uur op het programma stond. Een geslaagd weekend met een geweldig einde zowel in sportief als sociaal opzicht. Sporting Krommenie 1 won de thuiswedstrijd tegen Graftdijk met 4-0 en werd hiermee poule-winnaar. Aankomende zondag start Sporting Krommenie de eerste wedstrijd in de derdeklasse voor de competitie met een loodzware thuiswedstrijd tegen titelkandidaat rkvv Saenden. Dan moet blijken hoeveel het trainingskamp werkelijk waard is geweest.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl