vv Assendelft verslaat afc DWS

Assendelft-In de laatste minuut van de eerste helft kopte Hans van der Woude een corner binnen. Het spel was tot dat moment gelijk op gegaan. Voor de doelen waren er weinig kansen.
In de tweede helft werd Assendelft een stuk sterker. Jacob de Vos schoot tegen de paal. Het spel van de thuisploeg was prima verzorgd. Achraf El Aslouni ging alleen op doel af, maar hij schoot te zacht in. Tien minuten voor tijd scoorde verdediger Jordy Obdam de 2-0 uit een scrimmage. Snel hierna scoorde DWS tegen uit een onoverzichtelijke situatie waarbij een speler van de Amsterdammers geblesseerd raakte. Nadat het spel weer werd hervat, volgden nog enkele spannende minuten. Gelukkig voor Assendelft maakte de scheidsrechter een einde aan de wedstrijd.
Aankomende zaterdag spelen de Assendelvers de laatste beker wedstrijd thuis tegen het Oostzaanse OSV. Bij winst maken de Assendelvers nog kans op de eerste plek in de poule. Wel dient afc DWS zijn sportieve plicht dan te doen tegen Fortuna-Wormerveer zondag 1.
Assendelft-DWS 2-1; 45. Van der Woude 1-0; 80. Obdam 2-0; 85. 2-1
Opstelling vv Assendelft: van Hoolwerff, Obdam, Visser, Jalink (60. Van de Ven), Rijser, Reklitis (46. de Vos), van der Woude, Peters, Glas, El Aslouni, Kuhn (60. de Vries)