Sporting Krommenie strevent op doel af

Sporting Krommenie en vv Knollendam kenden elkaar nog van afgelopen seizoen in de competitie. In de laatste wedstrijd van het seizoen sloten zij af met een 1-1 gelijk spel.
vv Knollendam was vandaag niet op zijn sterkst, enige bekenden van afgelopen seizoen waaronder doelpuntenmaker Nick Lendos moesten vanaf de kant geblesseerd toe kijken.
Bij Sporting Krommenie was het goed te zien dat Mike Pirivano terug was van vakantie en aansluitend een intro week van school in het buitenland had gehad en Jop Mirck terug van vakantie langs de lijn stonden. Helaas was er wel een domper, Mitch van Ankeren viel geblesseerd uit in de warming up.
vv Knollendam leunde op eigen helft en liet Sporting Krommenie het spel bepalen. Sporting Krommenie dat een veel te laag tempo hanteerde om het Knollendam lastig te maken had 30 min nodig om de scoren te openen. Hiervoor had spits Dylan Kuijt de grootste kans van de wedstrijd maar zijn kopbal ging net over. Het was Levent Unlu die na een goede actie van Roel Meijns de 1-0 noteerde. Niet veel later mocht ook Mitchell de Vries zijn eerste goal voor Sporting Krommenie noteren op aangeven van Kevin de Wit. Hierna was de ban gebroken en op slag van rust noteerde Roel Meijns na een mooie cap beweging de 3-0 rust stand. Na de rust hetzelfde beeld. Sporting Krommenie hoefde niet vol uit te gaan maar gelegenheids aanvoerder Tanno de Graaf wilde nog wel gas geven.
Hij was niet te stoppen. Hij bereidde de 4-0 helemaal voor en gaf de bal aan Roel Meijns die de 2de van de middag kon intikken. De ingevallen Luc Boon die eerst nog mee deed met het 2de maar plaats nam op de bank last minute speelde zich goed vrij langs 3 man, en leverde de bal in bij Kevin de Wit, die de bal langs keeper Nick Baas schoof. Zonder Nick Baas
op goal was misschien de uitslag veel hoger uitgevallen, maar de beste man aan de kant van Knollendam kon niet voorkomen dat Sporting Krommenie er deze middag 5 in schot.
Met 2 gewonnen wedstrijden in de beker is Sporting Krommenie goed op weg naar het eerste doel van het seizoen, verder spelen in de beker.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl