Open avond zaalvoetbalvereniging FCZSW/COVEBO

Op vrijdag avond 6 september organiseert Zaalvoetbalvereniging FCZSW haar jaarlijkse open avond met het kickoff zaalvoetbaltoernooi. De locatie is sporthal Wormer op de Spatterstraat 21 in Wormer. Het evenement begint om 17;30 en eindigt om 21;30 uur. Op deze avond worden er oefenwedstrijden door eigen teams middels een mini toernooi gespeeld.
Om 17:30 uur spelen de jeugdteams ( jo11-1, jo13-1, jo13-2) tegen elkaar en van 19;30 tot 21;30 uur volgen de senioren. De ambitieuze zaalvoetbalvereniging biedt zaalvoetbal aan voor dames, heren en jeugd in de leeftijdscategorie vanaf 10 jaar. Er wordt recreatief alsmede prestatiegericht gespeeld in de KNVB of lokale kzz competitie. Voor vragen, tips of suggesties is de club bereikbaar per email via info@fczsw.nl Ook heeft de vereniging een eigen website www.fczsw.nl met hierop het laatste nieuws, het programma, standen en uitslagen.