OFC zonder punten terug uit Limburg

OFC is het seizoen in de Derde Divisie zondag begonnen met een nederlaag. Op bezoek bij promovendus Groene Ster in Heerlen werd het 2-1.
De ploeg uit Oostzaan eindigde vorig seizoen als derde in en mocht de nacompetitie in, maar wist niet te promoveren. De voorbereiding verliep vervolgens moeizaam, al was daar zondag in Heerlen weinig van te zien. OFC was de dominante partij en had veruit het meeste balbezit. Écht gevaarlijk wisten de bezoekers echter niet te worden.
Na ruim een kwartier ontstond aan de andere kant een mogelijkheid voor Groene Ster en werd Cem Unal onderuit gehaald in het strafschopgebied. De scheidsrechter legde de bal op de stip en Thom Vluggen rondde het af: 1-0. Heel lang kon Groene Ster niet van de voorsprong genieten. Na de drinkpauze was het al vrij snel raak voor OFC. Verdediger Mike Brantjes was mee naar voren gekomen en stond helemaal vrij. Hij kon een voorzet vanaf de zijkant eenvoudig binnen lopen. Met een 1-1 stand zochten beide ploegen de kleedkamers op.
Het was na rust opnieuw Groene Ster dat op voorsprong kwam en opnieuw vanaf de stip. Na een handsbal van OFC was het dit keer Cem Unal die de bal vanaf 11 meter binnen werkte. OFC had nog voldoende tijd om wat terug te doen, maar slaagde daar niet meer in. Volgende week krijgt OFC vv Gemert op bezoek.
Bron: hav

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl