Voorbeschouwing Koppiebar toernooi bij vv Assendelft

Op vrijdag 23- en zondag 25 augustus wordt op het complex van v.v.Assendelft het traditionele Koppie Bar Toernooi gespeeld ter voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen.
De actieve organisatie heeft dit jaar voor het eerst liefst zes deelnemende clubs gecontracteerd; na een paar jaar afwezigheid zijn Sporting Krommenie en SVA weer present.
Qua niveau ontlopen de teams elkaar weinig: Sporting Krommenie, rkvv Saenden en ADO’20(zat.) promoveerden allen naar de Derde Klasse, terwijl SVA bovenin meedraaide in deze klasse
en een goed seizoen had. KFC en gastheer v.v. Assendelft speelden een rol van betekenis in de Tweede Klasse, waarbij het Assendelftse Vlaggenschip zelfs de finale van de nacompetitie haalde, een knappe prestatie. Deze zes teams strijden met elkaar om de eer en om de Koppie-Bar bokaal 2019 te winnen. Het programma voor alle drie de wedstrijden:
vrijdagavond 23 augustus aanvang 19:30 uur:
•vv Assendelft- SVA
•KFC- rkvv Saenden
•ADO’20 (zat)- Sporting Krommenie
Na deze wedstrijden is in de Kantine “de Delfthoek” D.J. Han Holland present voor de sfeer en muziek.
Zondag 25 augustus aanvang 13:30 uur
•Finalewedstrijden
•Verliezersronde
In het voorprogramma om 11,00 uur spelen de dames van vv.Assendelft en rkvv Saenden tegen elkaar. Tevens spelen jeugdteams van v.v.Assendelft een oefenwedstrijd om 12,00 uur.
De scheidsrechters van het Koppie Bar Tournooi zijn de heren Michel de Waal, Dennis Oldenburg en Rob Gertgens, die allen in het hogere segment van de KNVB actief zijn.
Na afloop van de finalewedstrijden is er de prijsuitreiking, gevolgd door een warm-en koud buffet voor alle spelers, begeleiding van de deelnemende clubs, alsmede de scheidsrechters.
Ook live muziek met “Acoustic Twins” ontbreekt niet op het Koppie Bar Tournooi, waar het altijd gezellig is. Komt kijken op dit altijd sportieve en aantrekkelijke voetbaltournooi bij v.v.Assendelft, gesponsord door de bekende Koppie Bar uit Assendelft!

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl