Programma Zaans amateurvoetbal

Zaanstad- De eerste club in het rijtje `Zaanse clubs`is OFC. De ploeg uit Oostzaan begint de competitie aankomende zondag met een uitwedstrijd in Heerlerheide tegen rksv Groene Ster. De Oostzaners hebben al zes oefenduels in de benen en wonnen afgelopen zaterdag de bekerwedstrijd in Veenendaal van DOVO. De overige Zaanse voetbalteams moeten nog even geduld hebben want zij beginnen in het weekeinde van 21 en 22 september.
Meest in het oog springend duel op de eerste speeldag is de wedstrijd tussen promovendus Sporting Krommenie en rkvv Saenden. Beide ploegen promoveerden afgelopen seizoen van de vierde naar de derde klasse. De ploeg uit Wormerveer onder leiding van Rene Reijinga werd rechtstreeks kampioen in de vierdeklasse terwijl de ploeg van de Krommenieërs en Jordi van Beek promotie via de nacompetitie bewerkstelligden. Beide trainers treffen elkaar dus direct met hun ploeg.
Een overzicht van de programma’s tot december van de poules met Zaanse standaardteams.
Zaterdagamateurs
Zaterdag tweede klasse A
Zaterdag 21 september: DVVA-FC Zaandam, EDO-CSW, Purmersteijn-Jong Holland, Arsenal-Marken, FC Aalsmeer-OSV, AMVJ-Nita, Zandvoort-HBOK. 28 september: Jong Holland-FC Aalsmeer, HBOK-AMVJ, FC Zaandam-Arsenal, OSV-DVVA, Nita-Zandvoort, Marken-EDO, CSW-Purmersteijn. 5 oktober: HBOK-EDO, DVVA-CSW, Arsenal-FC Aalsmeer, OSV-FC Zaandam, AMVJ-Marken, Nita-Purmersteijn, Zandvoort-Jong Holland. 12 oktober: Jong Holland-FC Zaandam, EDO-DVVA, Purmersteijn-OSV, Arsenal-Zandvoort, FC Aalsmeer-AMVJ, Marken-Nita, CSW-HBOK. 19 oktober: HBOK-FC Aalsmeer, DVVA-Arsenal, FC Zaandam-Marken, OSV-EDO, Nita-CSW, AMVJ-Jong Holland, Zandvoort-Purmersteijn. 26 oktober: EDO-FC Zaandam, DVVA-Zandvoort, Purmersteijn-HBOK, Arsenal-AMVJ, FC Aalsmeer-Nita, Marken-OSV, CSW-Jong Holland. 2 november: Jong Holland-Marken, HBOK-Arsenal, FC Zaandam-Purmersteijn, OSV-CSW, Nita-DVVA, AMVJ-EDO, Zandvoort-FC Aalsmeer. 9 november: Jong Holland-OSV, EDO-Nita, FC Zaandam-HBOK, Purmersteijn-AMVJ, FC Aalsmeer-DVVA, Marken-Zandvoort, CSW-Arsenal. 23 november: DVVA-Marken, HBOK-OSV, Arsenal-EDO, FC Aalsmeer-Purmersteijn, Nita-Jong Holland, CSW-FC Zaandam, Zandvoort-AMVJ. 30 november: Jong Holland-HBOK, EDO-Zandvoort, FC Zaandam-FC Aalsmeer, Purmersteijn-Arsenal, OSV-Nita, AMVJ-DVVA, Marken-CSW.
Zaterdag derde klasse B
21 september: Buitenveldert-Kadoelen, Geuzen M-JOS W, SCW-Amstelveen H, Pancratius-Wartburgia, ZCFC-De Meer, BW/Beursbengels-De Dijk, Roda’23-VVA/Spartaan. 28 september: Amstelveen H-ZCFC, VVA/Spartaan-BW/Beursbengels, Kadoelen-Pancratius, De Meer-Buitenveldert, De Dijk-Roda’23, Wartburgia-Geuzen M, JOS W-SCW. 5 oktober: VVA/Spartaan-Geuzen M, Buitenveldert-JOS W, Pancratius-ZCFC, De Meer-Kadoelen, BW/Beursbengels-Wartburgia, De Dijk-SCW, Roda’23-Amstelveen H. 12 oktober: Amstelveen H-Kadoelen, Geuzen M-Buitenveldert, SCW-De Meer, Pancratius-Roda’23, ZCFC-BW/Beursbengels, Wartburgia-De Dijk, JOS W-VVA/Spartaan. 19 oktober: VVA/Spartaan-ZCFC, Buitenveldert-Pancratius, Kadoelen-Wartburgia, De Meer-Geuzen M, De Dijk-JOS W, BW/Beursbengels-Amstelveen H, Roda’23-SCW. 26 oktober: Geuzen M-Kadoelen, Buitenveldert-Roda’23, SCW-VVA/Spartaan, Pancratius-BW/Beursbengels, ZCFC-De Dijk, Wartburgia-De Meer, JOS W-Amstelveen H. 2 november: Amstelveen H-Wartburgia, VVA/Spartaan-Pancratius, Kadoelen-SCW, De Meer-JOS W, De Dijk-Buitenveldert, BW/Beursbengels-Geuzen M, Roda’23-ZCFC. 9 november: Amstelveen H-De Meer, Geuzen M-De Dijk, Kadoelen-VVA/Spartaan, SCW-BW/Beursbengels, ZCFC-Buitenveldert, Wartburgia-Roda’23, JOS W-Pancratius. 23 november: Buitenveldert-Wartburgia, VVA/Spartaan-De Meer, Pancratius-Geuzen M, ZCFC-SCW, De Dijk-Amstelveen H, JOS W-Kadoelen, Roda’23-BW/Beursbengels. 30 november: Amstelveen H-VVA/Spartaan, Geuzen M-Roda’23, Kadoelen-ZCFC, SCW-Pancratius, De Meer-De Dijk, BW/Beursbengels-Buitenveldert, Wartburgia-JOS W.
Zaterdag vierde klasse B
21 september: DZS-Westzaan, Blauw Wit-Hercules Zaandam, Kennemers-Wijk aan Zee, Fortuna Wormerveer-Jisp, Velsenoord-PSZ, Zaandijk-TOB, De Meteoor-Jong Hercules. 28 september: Wijk aan Zee-Velsenoord, Jong Hercules-Zaandijk, Westzaan-Fortuna Wormerveer, PSZ-DZS, TOB-De Meteoor, Jisp-Blauw Wit, Hercules Zaandam-Kennemers. 5 oktober: Jong Hercules-Blauw Wit, DZS-Hercules Zaandam, Fortuna Wormerveer-Velsenoord, PSZ-Westzaan, Zaandijk-Jisp, TOB-Kennemers, De Meteoor-Wijk aan Zee. 12 oktober: Wijk aan Zee-Westzaan, Blauw Wit-DZS, Kennemers-PSZ, Fortuna Wormerveer-De Meteoor, Velsenoord-Zaandijk, Jisp-TOB, Hercules Zaandam-Jong Hercules. 19 oktober: Jong Hercules-Velsenoord, DZS-Fortuna Wormerveer, Westzaan-Jisp, PSZ-Blauw Wit, TOB-Hercules Zaandam, Zaandijk-Wijk aan Zee, De Meteoor-Kennemers. 26 oktober: Blauw Wit-Westzaan, DZS-De Meteoor, Kennemers-Jong Hercules, Fortuna Wormerveer-Zaandijk, Velsenoord-TOB, Jisp-PSZ, Hercules Zaandam-Wijk aan Zee. 2 november: Wijk aan Zee-Jisp, Jong Hercules-Fortuna Wormerveer, Westzaan-Kennemers, PSZ-Hercules Zaandam, TOB-DZS, Zaandijk-Blauw Wit, De Meteoor-Velsenoord. 9 november: Wijk aan Zee-PSZ, Blauw Wit-TOB, Westzaan-Jong Hercules, Kennemers-Zaandijk, Velsenoord-DZS, Jisp-De Meteoor, Hercules Zaandam-Fortuna Wormerveer. 23 november: DZS-Jisp, Jong Hercules-PSZ, Fortuna Wormerveer-Blauw Wit, Velsenoord-Kennemers, TOB-Wijk aan Zee, Hercules Zaandam-Westzaan, De Meteoor-Zaandijk. 30 november: Wijk aan Zee-Jong Hercules, Blauw Wit-De Meteoor, Westzaan-Velsenoord, Kennemers-Fortuna Wormerveer, PSZ-TOB, Zaandijk-DZS, Jisp-Hercules Zaandam.
Zondagamateurs
Zondag eerste klasse A
22 september: DSOV-FC Uitgeest, Hoofddorp-Zaanlandia, SDZ-Kolping Boys, De Meern-AFC’34, Zouaven-Papendorp, Fortuna Wormerveer-AGB, LSVV-Legmeervogels. 29 september: Kolping Boys-Zouaven, Legmeervogels-Fortuna Wormerveer, FC Uitgeest-De Meern, Papendorp-DSOV, AGB-LSVV, AFC’34-Hoofddorp, Zaanlandia-SDZ. 6 oktober: Legmeervogels-Hoofddorp, DSOV-Zaanlandia, De Meern-Zouaven, Papendorp-FC Uitgeest, Fortuna Wormerveer-AFC’34, AGB-SDZ, LSVV-Kolping Boys. 13 oktober: Kolping Boys-FC Uitgeest, Hoofddorp-DSOV, SDZ-Papendorp, De Meern-LSVV, Zouaven-Fortuna Wormerveer, AFC’34-AGB, Zaanlandia-Legmeervogels. 20 oktober: Legmeervogels-Zouaven, DSOV-De Meern, FC Uitgeest-AFC’34, Papendorp-Hoofddorp, AGB-Zaanlandia, Fortuna Wormerveer-Kolping Boys, LSVV-SDZ. 27 oktober: Hoofddorp-FC Uitgeest, DSOV-LSVV, SDZ-Legmeervogels, De Meern-Fortuna Wormerveer, Zouaven-AGB, AFC’34-Papendorp, Zaanlandia-Kolping Boys. 3 november: Kolping Boys-AFC’34, Legmeervogels-De Meern, FC Uitgeest-SDZ, Papendorp-Zaanlandia, AGB-DSOV, Fortuna Wormerveer-Hoofddorp, LSVV-Zouaven. 10 november: Kolping Boys-Papendorp, Hoofddorp-AGB, FC Uitgeest-Legmeervogels, SDZ-Fortuna Wormerveer, Zouaven-DSOV, AFC’34-LSVV, Zaanlandia-De Meern. 24 november: DSOV-AFC’34, Legmeervogels-Papendorp, De Meern-Hoofddorp, Zouaven-SDZ, AGB-Kolping Boys, Zaanlandia-FC Uitgeest, LSVV-Fortuna Wormerveer.
Zondag tweede klasse A
22 september: Schoten-KFC, West Frisia-Vios W, ZAP-FC Den Helder, IVV-Assendelft, Vitesse’22-Spirit’30, HSV-Kleine Sluis, SVW’27-Spartanen. 29 september: FC Den Helder-Vitesse’22, Spartanen-HSV, KFC-IVV, Spirit’30-Schoten, Kleine Sluis-SVW’27, Assendelft-West Frisia, Vios W-ZAP. 6 oktober: Spartanen-West Frisia, Schoten-Vios W, IVV-Vitesse’22, Spirit’30-KFC, HSV-Assendelft, Kleine Sluis-ZAP, SVW’27-FC Den Helder. 13 oktober: FC Den Helder-KFC, West Frisia-Schoten, ZAP-Spirit’30, IVV-SVW’27, Vitesse’22-HSV, Assendelft-Kleine Sluis, Vios W-Spartanen. 20 oktober: Spartanen-Vitesse’22, Schoten-IVV, KFC-Assendelft, Spirit’30-West Frisia, Kleine Sluis-Vios W, HSV-FC Den Helder, SVW’27-ZAP. 27 oktober: West Frisia-KFC, Schoten-SVW’27, ZAP-Spartanen, IVV-HSV, Vitesse’22-Kleine Sluis, Assendelft-Spirit’30, Vios W-FC Den Helder. 3 november: FC Den Helder-Assendelft, Spartanen-IVV, KFC-ZAP, Spirit’30-Vios W, Kleine Sluis-Schoten, HSV-West Frisia, SVW’27-Vitesse’22. 10 november: FC Den Helder-Spirit’30, West Frisia-Kleine Sluis, KFC-Spartanen, ZAP-HSV, Vitesse’22-Schoten, Assendelft-SVW’27, Vios W-IVV. 24 november: Schoten-Assendelft, Spartanen-Spirit’30, IVV-West Frisia, Vitesse’22-ZAP, Kleine Sluis-FC Den Helder, Vios W-KFC, SVW’27-HSV.
Zondag derde klasse B
22 september: Beemster-Vrone, Sporting Krommenie-Saenden, Purmerend-Egmondia, Hercules Zaandam-Bergen, Ilpendam-Koedijk, De Rijp-Meervogels, SVA-Limmen. 29 september: Egmondia-Ilpendam, Limmen-De Rijp, Vrone-Hercules Zaandam, Koedijk-Beemster, Meervogels-SVA, Bergen-Sporting Krommenie, Saenden-Purmerend. 6 oktober: Limmen-Sporting Krommenie, Beemster-Saenden, Hercules Zaandam-Ilpendam, Koedijk-Vrone, De Rijp-Bergen, Meervogels-Purmerend, SVA-Egmondia. 13 oktober: Egmondia-Vrone, Sporting Krommenie-Beemster, Purmerend-Koedijk, Hercules Zaandam-SVA, Ilpendam-De Rijp, Bergen-Meervogels, Saenden-Limmen. 20 oktober: Limmen-Ilpendam, Beemster-Hercules Zaandam, Vrone-Bergen, Koedijk-Sporting Krommenie, Meervogels-Saenden, De Rijp-Egmondia, SVA-Purmerend. 27 oktober: Sporting Krommenie-Vrone, Beemster-SVA, Purmerend-Limmen, Hercules Zaandam-De Rijp, Ilpendam-Meervogels, Bergen-Koedijk, Saenden-Egmondia. 3 november: Egmondia-Bergen, Limmen-Hercules Zaandam, Vrone-Purmerend, Koedijk-Saenden, Meervogels-Beemster, De Rijp-Sporting Krommenie, SVA-Ilpendam. 10 november: Egmondia-Koedijk, Sporting Krommenie-Meervogels, Vrone-Limmen, Purmerend-De Rijp, Ilpendam-Beemster, Bergen-SVA, Saenden-Hercules Zaandam. 24 november: Beemster-Bergen, Limmen-Koedijk, Hercules Zaandam-Sporting Krommenie, Ilpendam-Purmerend, Meervogels-Egmondia, Saenden-Vrone, SVA-De Rijp.
Zondag vierde klasse D
22 september: BSM-RWZ, DSS-Onze Gezellen, Knollendam-Westzaan, Heemstede-RCZ, RCH-WSV’30, Zaandijk-Geel Wit. 29 september: RWZ-DSS, RCZ-BSM, WSV’30-Zaandijk, Onze Gezellen-Heemstede, Geel Wit-Knollendam, Westzaan-RCH. 6 oktober: BSM-Westzaan, RCZ-WSV’30, Heemstede-Geel Wit, Onze Gezellen-RWZ, Zaandijk-RCH, DSS-Knollendam. 13 oktober: RWZ-RCZ, WSV’30-Onze Gezellen, Knollendam-Zaandijk, RCH-DSS, Geel Wit-BSM, Westzaan-Heemstede. 27 oktober: BSM-Knollendam, RCZ-Westzaan, WSV’30-DSS, Onze Gezellen-Geel Wit, Heemstede-RCH, Zaandijk-RWZ. 3 november: DSS-Zaandijk, RWZ-WSV’30, Knollendam-Heemstede, RCH-BSM, Geel Wit-RCZ, Westzaan-Onze Gezellen. 10 november: RWZ-Heemstede, RCZ-Knollendam, WSV’30-BSM, Onze Gezellen-RCH, Geel Wit-DSS, Westzaan-Zaandijk. 17 november: DSS-Westzaan, BSM-Onze Gezellen, Knollendam-RWZ, RCH-Geel Wit, Heemstede-WSV’30, Zaandijk-RCZ. 24 november: DSS-Heemstede, RCH-Knollendam, Onze Gezellen-RCZ, Geel Wit-WSV’30, Westzaan-RWZ, Zaandijk-BSM.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl