Oefentoernooi bij RCZ

Zaandam- Op donderdag 22 augustus vanaf 19:00 uur en vervolgens op zaterdag 24 augustus vanaf 14:00 uur spelen RCZ, ZCFC, sc Hercules-Zaandam en sv Beverwijk een oefentoernooi op het complex van de Racers aan de Dr.H.G. Scholtenstraat 20 in Zaandam. Het sportcomplex Jagersveld is het toneel van een oefensessie tussen de drie Zaanse clubs en sv Beverwijk dat dit jaar wordt gecoached door Zaankanter Rick Kitzen. Het wordt een sportief treffen tussen een aantal trainers die nieuw bij de club zijn. Harry Volkers de trainer van RCZ, nieuw overgekomen van zvv Zaanlandia, Marciano Sleeswijk de nieuwe hoofdtrainer van ZCFC is overgekomen van DZS en Rick Kitzen de nieuwe hoofdtrainer van het naar de derdeklasse zaterdag gepromoveerde sv Beverwijk. Bij sc Hercules-Zaandam staat Carl Ern nog steeds aan het roer.