Uitslagen Groote Koogsche toernooi KFC

Op vrijdag 16 en zondag 18 augustus streden 8 mooie Zaanse topploegen (KFC, Assendelft, Zaanlandia, Fortuna Wormerveer, WSV’30, SVA, Westzaan en Zaandijk) op het Kooger Sportpark om de eer van de Zaanstreek. KFC organiseert ieder jaar het eerste toernooi binnen de voorbereiding in aanloop van de competitie. De ploegen kunnen hun krachten meten en jonge talenten de kans geven om een plekje te veroveren in de selectie van de grootmacht van de club. We hebben veel leuke en goede wedstrijden gezien met mooie acties en (veel) doelpunten. Het weer was goed waardoor er veel bezoekers aanwezig waren om hun clubs zowel op vrijdag als zondag aan te moedigen. Vrijdagavond was er een feestavond met DJ Jordy en zanger Stef Horn en werd er tot de late uurtjes door gefeest.
Uitslagen vrijdag 16 augustus:
Poule A: Poule B:
KFC – Westzaan 1-0 Assendelft – WSV’30 0-0
Zaandijk – Zaanlandia 0-4 Fortuna – SVA 1-4
KFC – Zaanlandia 0-2 Assendelft – Fortuna 1-1
Westzaan –Zaandijk 0-1 WSV’30 – SVA 1-1
KFC – Zaandijk 2-1 Assendelft – SVA 1-3
Zaanlandia – Westzaan 4-0 WSV’30 – Fortuna 0-1
Op zondag ging de strijd verder om de felbegeerde wisselbeker van de KFC Groote Koogsche Toernooi. Het zonnetje liet zich zien en de teams hadden er zin in en de supporters konden onder het genot van een drankje en muziek van DJ Jordy genieten van de wedstrijden. Uiteindelijk mag Zaanlandia zich trots de winnaar noemen van de KFC Groote Koogsche toernooi 2019. We kunnen terugkijken naar een fantastisch en sportief toernooi. Tot volgendjaar!
Uitslagen zondag 18 augustus:
Assendelft – Westzaan 1-0
WSV’30 – Zaandijk 8-0
KFC – Fortuna 3-2
Zaanlandia – SVA 2-1
Eind Klassement KFC Groote Koogsche 2019:
1e zvv Zaanlandia
2e SVA
3e KFC
4e Fortuna-Wormerveer
5e WSV’30
6e zvv Zaandijk
7e vv Assendelft
8e vvv Westzaan
Van onze verslaggever foto: aangeleverd
bijschrift: Voorzitter Tako Boelens met Zaanlandiaan Reino Kok

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl