Waardige herdenking Barry Koene bij vv Jisp

In een vliegende storm werd zaterdag in Jisp een bijzonder voetbaltoernooi gehouden. Het is deze maand 25 jaar geleden dat op het Griekse eiland Koss Barry Koene zo tragisch verongelukte.En dat werd herdacht, zaterdagavond op het complex van vv Jisp. ‘Reünie Benefiet Barry’ stond er op grote affiches. En dat werd het, een drukbezochte, sfeervolle bijeenkomst, met veel oude bekenden.
Vrienden van Barry uit Jisp, Wormer, Wormerveer en Oostknollendam speelden vooraf een7-7-toernooi, op een half veld. De aftrap werd verricht door kleinkinderen van Rida en Jan. De wissel-trofee ging uiteindelijk naar Jisp, dat Knollendam nipt versloeg. Daarna was het nog lang gezellig tijdens deze mooie herdenking in clubhuis De Muizeval. En daar ging het deze bijzondere avond óók om.
Foto en tekst: Bart van der Laan

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl