sc Hercules-Zaandam maakt zich op voor duel met sc Emmeloord

Afgelopen week trainde de selectie van derdeklasser sc Hercules-Zaandam onder leiding van Zaandammer Carl Ern voor het eerst na een lange zomer zonder voetbal. Er werd begonnen met een aantal techniek oefeningen, gevolgd door een conditie gedeelte. En er werd afgesloten met een grote partijvorm. De nieuwe aanwinsten maakte kennis met de rest van de groep en er werd hier en daar alweer sterk gevoetbald. Over de opkomst kan niet worden geklaagd. Er waren bij de eerste training al 31 spelers aanwezig. In de komende weken zal de rest van de selectie terug keren van vakantie en vervolgens aansluiten. Zaterdag om 17:00 speelt sc Hercules-Zaandam de eerste oefenwedstrijd tegen sc Emmeloord. Deze zal op het eigen sportpark de Kuil in Zaandam worden gespeeld.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl