Voetbal in Oost-Knollendam komt op gang

Oost-Knollendam- Het voetbalseizoen 2019/20 komt bij de amateurs langzaam op gang. Ook bij vv Knollendam, dat afgelopen donderdag met de training is gestart.
De doelen werden daarvoor door de vrijwilligers weer uit de zomerstalling gehaald. Dat is nodig bij vv Knollendam, om ‘wild voetbal’ tegen te gaan. In het verleden kwamen ze uit de hele Zaanstreek naar Oostknollendam om daar in de zomermaanden een balletje te trappen.
Verder moest de maandagochtendploeg deze week het (kunstgras)veld schoon blazen. Dat was nodig, vanwege een gesneuvelde meeuw. Die bleek de afgelopen dagen ‘vrolijk’ opgepeuzeld, met als resultaat honderden veertjes en anderszins op het hoofdveld.
Tekst en foto: Bart van der Laan
Onderschrift: De doelen worden uit de zomerstalling gehaald