Al volop beleving bij cvv Blauw-Wit W

De selectie van cvv Blauw-Wit W uit West-Knollendam is onder leiding van Pieter van Netten en assistent-trainer Robert Venbroek vorige week donderdag gestart met trainen. Dit jaar zal de zaterdag vereniging in de vierdeklasse b uitkomen. Hierin zal het minder ver als vorig seizoen hoeven te reizen met poule genoten als DZS uit Wijdewormer, PSZ, vvv Westzaan(zat),Fortuna-W(zat),zvv Zaandijk(zat)en sc Hercules-Zaandam(zat). De rest van de tegenstanders komen uit de regio Kennemerland.
Op 22 augustus en 24 augustus vindt het Socomha & Ztyl Voorbereidingstoernooi weer plaats bij cvv Blauw-Wit. Hierbij treffen de West-Knollendammers sc Purmerland, vv Jisp en vv Knollendam. Een week later op zaterdag 31 augustus trapt de ploeg in Heerhugowaard af voor het eerste bekerduel met Reiger Boys. Samen met hvv DSK, SVW`27 zullen deze ploegen bij de eerste twee plaatsen in de poule moeten eindigen wil het een ronde verder komen.