Selectie SVA al week in training

Assendelft- Zeer onstuimig weer in de regio Zaanstad. Vandaag werd daarom de strandtraining in Bakkum verruild voor een binnen training bij de Club in Assendelft. De selectie van de derdeklasser wordt ook het aankomend seizoen door Joeri Houniet getrained en gecoached en stond als eerste zaanse club op het veld. Zaterdag 3 augustus was de eerste training van de SVA selectie. Zondag 1 september staat de allereerst officiele krachtmeting van dit seizoen voor de Assendelvers op het programma en wel de(thuis)bekerwedstrijd tegen vvv Westzaan. Maar eerst volgt nog het KFC-toernooi en daarna het Koppie-toernooi bij vv Assendelft. In de beker treft SVA naast vvv Westzaan ook sv Spaarnwoude en Atletco Club Amsterdam. In de competitie is SVA in de 3e klasse b ingedeeld bij drie andere Zaanse verenigingen: rkvv Saenden, Sporting Krommenie en sc Hercules-Zaandam.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl