Misha Salden aan de slag bij Ajax jeugd

Ajax is sinds 1 augustus de werkgever van Misha Salden. Hij wordt op Sportpark De Toekomst trainer van de middenbouw.
“Een mooie nieuwe uitdaging. Ik heb er heel erg veel zin”, vertelt Salden op NH Radio bij NH Sport. “In de Ajax-jeugd voetbalt het topje van de ijsberg grotendeels. Een mooi niveau.” Salden begint bij Ajax bij de Onder 13. De tweede helft van het seizoen gaat hij aan de slag met de Onder 14.
FC Volendam
Afgelopen seizoen werd Salden ontslagen bij FC Volendam. Eerst als trainer en later als technisch directeur. De resultaten onder Hans de Koning bleven echter teleurstellend. “Voor de club had het goed geweest als het beter zou zijn gegaan, maar voor mij persoonlijk was het vervelend als er veel beter gepresteerd zou worden. We hebben het allemaal geprobeerd, maar het is helaas niet gelukt”, zegt hij daarover.
Meer geld
Sinds de komst van Wim Jonk maakt Volendam gebruik van een participatiefonds. “Soms denk je weleens: dat ik ook wel graag gewild, dat er wat meer te besteden was. Aan de andere kant ben ik blij met de selectie die er staat. De basis en de kern wordt door de ervaring ieder jaar sterker. Hopelijk zorgt het extra geld voor dat zetje dat nodig is”,aldus Salden.
Bron: TVNH

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl