Profvoetballers met Oostknollendamse roots

De seizoengids 2019/2020 van Voetbal International is uit. Daarin onder meer alle selecties van de ere- en eerste divisie. Bijzonder is dat daarin drie jonge profvoetballers voorkomen met stevige roots bij VV Knollendam. Zoals natuurlijk die van Nordin Bakker, geboren Oostknollendammer(31-10-1997). De zoon van Willem en Mieke Bakker is één van de drie keepers in de selectie van FC Volendam. Nordin Bakker begon zijn carrière bij VV Knollendam, waar hij zelfs nog een tijdje werd getraind door Knollendammer erelid Car, met assistentie van oma Gerda.
Oók in de 260 pagina’s tellende gids de namen van Joris en Lars Kramer, zoon van respectievelijk Maurice en zijn broer Vincent Kramer, oud-dorpsgenoten en jaren gerespecteerd lid van vv Knollendam. Joris, opgegroeid in Heiloo, ging al op jonge leeftijd naar AZ. Speelde tussendoor een seizoen bij FC Dordrecht en zit nu bij de selectie van de Alkmaarders. Neef Lars ging al op jonge leeftijd naar Ajax, speelde bij NEC en ging later naar FC Groningen. Deze zomer vertrok hij naar Denemarken, naar Viborg FF. Kortom, vv Knollendam spreekt een woordje mee, óók in het betaalde voetbal.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl