OFC werkt aan zelfvertrouwen na zege op Excelsior M

De voorbereiding van derde divisionist OFC verliep tot nu toe wisselvallig. Er werd gewonnen van Sportlust ’46, maar verloren van DVS ’33 en Jodan Boys. Zaterdag stond voor het eerst een thuiswedstrijd op eigen terrein op het programma voor OFC. Tweede divisionist Excelsior Maassluis kwam op bezoek in Oostzaan.
Het meeste balbezit was voor Excelsior Maassluis, maar de bezoekers wisten weinig echte kansen te creëeren. Ook OFC lukte dat niet echt, maar een afstandsschot van Edip Biberoglu was halverwege de eerste helft genoeg om OFC op 1-0 te zetten. Vervolgens was het weer Excelsior Maassluis dat aanzette, maar OFC stond verdedigend beter georganiseerd dan de afgelopen duels en wist de aanvallen af te slaan. De grootste kans was na een uur spelen voor Giovanni da Fonseca, die alleen op Atam Koroglu af mocht. De OFC-doelman wist het schot echter te keren.
Zo boekte OFC dus een overwinning die zeker goed zal zijn voor het zelfvertrouwen. Komende zaterdag wordt er opnieuw geoefend tegen een ploeg uit de Tweede Divisie. Dan gaat OFC op bezoek bij Quick Boys in Katwijk.
Opstelling OFC: Brian van der Werff (Atam Koroglu), Henry Opoku (Soufian Akouili), Frank Schilder, Sonny ten Hoope, Mike Brantjes (Bryan Ottenhoff), Jermano Lo Fo Sang, Bilal Amarzagouio (Nino van den Heuvel), Niels Butter (Mitchell Theuns), Bilal el Amrani, Tim Freriks (Rachid el Yaghmouri) en Edip Biberoglu (el Ghamarti). Bron: hav

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl