Voorbereidingstoernooi in Westknollendam

Op donderdag 22 augustus en zaterdag 24 augustus vindt het Socomha & Ztyl Voorbereidingstoernooi weer plaats bij cvv Blauw-Wit W op de Piet Kuiperlaan in West-Knollendam. Inmiddels is de loting geweest.
Donderdag 22 augustus om 19:15 uur
CVV Blauw-Wit (W) – sc Purmerland
vv Jisp – vv Knollendam
Zaterdag 24 augustus om 17:00 uur
Troostfinale & Finale
In de vierdeklasse zaterdag komen Pieter van Netten trainer van cvv Blauw Wit W en Peter Tania trainer van vv Jisp elkaar dit seizoen (net als afgelopen seizoen)tegen. Op papier maar op de achtergrond was Peter Tania afgelopen seizoen in de laatste fase van de competitie al hoofdtrainer. Officieel start Tania over twee weken aan zijn klus als hoofdtrainer bij de Jispenaren.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl