FC Volendam behoudt tegen vv Noordwijk perfecte voorbereiding

FC Volendam heeft de perfecte score deze voorbereiding weten vast te houden. In de vierde wedstrijd van de oefencampgne werd VV Noordwijk met 0-2 verslagen. Jari Vlak en Nick Runderkamp verzorgden de Volendamse productie.
De Volendammers grepen in het begin van de wedstrijd gelijk het initiatief en hadden al snel de kans om via Joey Veerman op voorsprong te komen. De middenvelder trof echter de paal. Aan het einde van de eerste helft was een andere Volendammer wél trefzeker. Jari Vlak was het eindstation van een smakelijke aanval en rondde koeltjes af voor 0-1.
In de fase daarvoor was het Noordwijk-doelman Mike van Vliet die zijn team op de been hield door schoten van Martijn Kaars en Nick Doodeman (2x) te keren. De keeper werd een keer gered door de lat toen Joey Veerman met prachtige krul het houtwerk vond. Ook Noordwijk liet zich zo nu en dan zien, maar wist Nordin Bakker niet te passeren.
De plaats onder de lat werd in de tweede helft overgenomen door testspeler Andries Noppert. De boomlange doelman zou echter nauwelijks iets te doen krijgen. Volendam was heer en meester. Het wachten was op de tweede Volendamse treffer. Na ruim zeventig minuten spelen kwam die er. Cas Peters zette een prima aanval op en vond met een ragfijne voorzet de inkomende Nick Runderkamp: 0-2.
De gasten in het blauw verzuimden daarna om een grotere score neer te zetten. Derry John Murkin plaatste de bal oog-in-oog met Noordwijk-keeper Joe van der Sar naast, terwijl Joey Veerman een vrije trap met veel gevoel op de paal plaatste en daarmee voor de derde maal het aluminium liet trillen. Het deed echter niets af aan de keurige vertoning van Het Andere Oranje.
Komende zaterdag staat de laatste wedstrijd van de oefencampagne op het programma. Dan spelen de mannen van trainer Wim Jonk tegen competitiegenoot SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 2 augustus om 19.00 uur.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl