Plet keert terug als witte leeuw

Telstar en Glynor Plet hebben overeenstemming bereikt over een tweejarig contract. Daarmee is de terugkeer van de 32-jarige publiekslieveling bij de Witte Leeuwen een feit. De aanvaller trainde reeds een tijd mee bij de Witte Leeuwen en kwam tijdens enkele oefenwedstrijden al in actie.
Trainer en technisch directeur Andries Jonker is erg blij Plet te mogen verwelkomen bij Telstar. “Met Glynor halen we een speler binnen met erg veel ervaring en kwaliteit. Binnen een jonge groep is het belangrijk om jongens als Glynor te hebben die weten wat het is om als profvoetballer te leven. De kwaliteitendie Glynor met zich mee brengt zorgen er voor dat wij als staf overtuigd zijn van zijn meerwaarde en ik ben dan ook erg blij dat we Glynor voor twee seizoenen hebben kunnen vastleggen.” Zorgen over de fitheid heeft Jonker niet. “We wisten dat Glynor met een achterstand begon. Door veel te trainen, en steeds meer speelminuten te maken in de oefenwedstrijden gaat Glynor snel op niveau terugkeren. In de minuten die hij reeds gemaakt heeft liet hij een goede indruk achter.”
Glynor Plet is een bekend gezicht bij Telstar. In 2008 kwam Plet over van FC Lisse naar sportpark Schoonenberg. Met 18 en 21 doelpunten in twee seizoenen maakte hij veel indruk. Het leverde hem in 2010 een transfer op naar Heracles Almelo. Ook in Almelo maakte de geboren Amsterdammer veel indruk wat hem een transfer naar FC Twente opleverde. Na avonturen bij KRC Genk, Hapoel Beer Sheva, Zulte-Waregem, Go Ahead Eagles, Maccabi Haifa en Alanyaspor keert Plet vandaag terug op het oude nest.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl