Micky van de Ven door FC Volendam vastgelegd

FC Volendam heeft vorige week opnieuw een linksbenige centrale verdediger vastgelegd. De pas achttienjarige Micky van de Ven heeft zich voor de komende drie jaar aan de club verbonden. Van de Ven, die in het seizoen 2013/’14 vanuit WSV’30 uit Wormer instroomde in de Onder 13 van FC Volendam, maakte vorig jaar zijn debuut in Jong FC Volendam, toen nog uitkomend in de Derde Divisie.
Micky: “Ik ben blij met de waardering vanuit de club. Ik heb veel zin in de komende periode en wil mij blijven ontwikkelen en belangrijk zijn voor het team. Mijn doel is om uiteindelijk in het eerste elftal te spelen.” 
Technisch directeur Jasper van Leeuwen vult aan: “Wij vinden Micky een interessante speler. Hij is linksbenig en inzetbaar zowel centraal achterin als op linksback. Micky is fysiek sterk en legt veel passie in zijn spel: in de duels, maar ook in zijn drang naar voren. Hij heeft in de Onder 19 laten zien wat er nodig is om een contract te verdienen en maakt nu de stap naar het profvoetbal. Micky zal starten bij Jong Volendam, en het is nu aan hem en de staf om zich door te ontwikkelen richting het eerste elftal.”

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl