Groote Koogse selectie toernooi

Net als elk jaar heeft KFC uit Koog aan de Zaan de eer om het nieuwe voetbalseizoen 2019-2020 voor eerste elftallen in te luiden met het Groote Koogsche toernooi. Het toernooi wordt gespeeld op vrijdag 16 augustus en wordt vervolgd op zondag 18 augustus. Het belooft ook de aankomende editie weer een fantastisch toernooi te worden, waar de 1e elftallen uit de Zaanstreek hun krachten met elkaar kunnen meten en laten zien wat zij allemaal in huis hebben. Het toernooi begint vrijdag 16 augustus om 18.30. Op zondag 18 augustus worden de finalerondes gespeeld. De aftrap hiervan zal aanvangen om 12.00. Het deelnemersveld bestaat uit vv Assendelft, WSV`30, Fortuna-Wormerveer, SVA, zvv Zaandijk, zvv Zaanlandia, KFC, vvv Westzaan.
POULE A: POULE B:
KFC vv Assendelft
vvv Westzaan WSV’30
zvv Zaanlandia Fortuna-Wormerveer
zvv Zaandijk SVA
Om het voetbalseizoen feestelijk te openen zorgt DJ Jordy op de vrijdag om 20.00 uur dat er lekker gedanst kan worden. De avond wordt afgesloten met Zanger Stef Horn. Redenen genoeg dit niet te missen en om gezellig langs te komen aan de Wezelstraat in Koog aan de Zaan. Inmiddels is er begonnen met de bouw van de nieuwe kleedkamers en tribune. Een extra reden om eens een kijkje te komen nemen!

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl