Zaalvoetbal indelingen Zaanse clubs

Afgelopen vrijdag werd de indeling voor de a-categorie van het zaalvoetbal bekend gemaakt. Na het wegvallen van FC Kondo Budjang zijn er nog drie zaanse heren verenigingen actief die in gemeente Zaanstad KNVB zaalvoetballen. In de eerste klasse B vinden we Zaalvoetbalvereniging FCZSW terug dat vele Amsterdamse tegenstanders zal gaan treffen.
1e klasse B
AGB 1
ASV Arsenal 1
Ara Cora Kingdom 2
FCZSW/COVEBO 1
HV/Veerhuys 2
Os Lusitanos 2
sv Parkstad 1
sv Real Sranang 1
Theo Tol Sport 1
Zvv Volendam 4
WV-HEDW 1
Zvv Onze Gezellen 1
Een loodzware poule met veel wedstrijden in de regio Amsterdam.
In de tweede klasse C speelt the Counters, dat dit jaar rechtstreeks degradeerde uit de eerste klasse. Hierin vergezelt het FC Zaanstad dat afgelopen seizoen niet wist te promoveren via de nacompetitie.
Tweede klasse D
zvvo Sandow 2
avv Zeeburgia 2
FC Zaanstad 1
zvv Volendam 5
VNS United 3
zvv Vedette/Remise 2
asv LEBO 3
HBOK 1
Exstudianes Amsterdam 1
Etyfoor 1
the Counters 1
zvv Adelaars 4
In deze poule ook voornamelijk Amsterdamse teams. De competitie begint in de eerste week van september. Zaalvoetbalvereniging FCSW en FC Zaanstad spelen hun thuiswedstrijden in sporthal Zaanstad-Zuid met als uitvals hal de Tref in Zaandam en the Counters speelt thuis in sporthal de Koog in Koog aan de Zaan.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl