Derby`s in voorbereidingstoernooi bij vv Assendelft

Op het complex van vv Assendelft zal vrijdag 23 en zondag 25 augustus het traditionele Koppie Bar Toernooi gespeeld ter voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. De actieve organisatie heeft dit jaar voor het eerst liefst zes deelnemende clubs gecontracteerd. Na een paar jaar afwezigheid zijn Sporting-Krommenie en SVA weer present. Qua niveau ontlopen de teams elkaar weinig: Sporting-Krommenie, rkvv Saenden en ADO’20 1 (zat.) promoveerden allen naar de derde klasse, terwijl SVA bovenin meedraaide in deze klasse en een goed seizoen had. KFC en gastheer v.v. Assendelft speelden een rol van betekenis in de tweede klasse, waarbij het Assendelftse vlaggenschip zelfs de finale van de nacompetitie haalde, een knappe prestatie. Deze zes teams strijden met elkaar om de eer en om de Koppie-Bar bokaal 2019 te winnen.
Het programma op vrijdagavond 24 augustus, waarvan alle drie de wedstrijden om 19.30 uur starten, is:
vv Assendelft- SVA, KFC- rkvv Saenden, ADO’20 (Zat)- Sporting Krommenie.
Op Zondag 26 augustus om 13.30 uur worden de finalewedstrijden en verliezersronde tegelijk gespeeld. In het voorprogramma spelen om 11.00 uur de dames van vv Assendelft en rkvv Saenden tegen elkaar. Tevens spelen een jeugdteams van v.v.Assendelft een onderlinge oefenwedstrijd om 12.00 uur. De scheidsrechters van het Koppie Bar Tournooi zijn Michel de Waal, Dennis Oldenburg en Rob Gertgens.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl