Iwan Axwijk van speler naar trainer FC Zaandam

Afgelopen maandag 1 juli werd er een presentatie en voorstelronde gehouden bij FC Zaandam door de nieuwe hoofdtrainer Iwan Axwijk.
Na het voorstelrondje van de nieuwe selectiespelers van FC Zaandam ging Axwijk voornamelijk in op het verwachtingspatroon voor het nieuwe seizoen en ook vooral een terugblik op het afgelopen seizoen.
Om aan de ambities van trainer Axwijk en de gehele technische staf te voldoen zullen de selectiespeler een conditieprogramma mee krijgen om vooral super fit aan de start van het seizoen te beginnen. De prestaties van het 1e en 2e team zullen overtroffen moeten worden om in ieder geval degradatie te voorkomen in de ogenschijnlijk sterker geworden competitie. Er zijn namelijk veel nieuwe sterke ploegen in de tweed klasse bijgekomen. Maar er wordt natuurlijk niet alleen gekeken naar het voorkomen van degradatie maar ook zeker omhoog is een van de pijlers. Er zal onder andere door de Zaandammer meer echt getraind moeten worden om deze doelstellingen te behalen. Ook kwam de weer teruggekeerde herstel en conditie trainer Rene Verdonk uitvoerig aan het woord. Iwan Axwijk en Rene Verdonk zullen er samen, met de technische staf, die nagenoeg intact is gebleven, er alles aan doen om iedereen top fit te krijgen.
Op zaterdag 10 augustus zullen de selectievoetballers van FC Zaandam gaan starten met de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2019-2020. Op zaterdag 17 augustus speelt FC Zaandam de eerste traditionele oefenwedstrijd tegen rkvv Saenden. De promovendus die uitkomt in de derdeklasse zondag.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl