Daphne Koster tekent bij AJAX contract voor onbepaalde tijd

Na haar carrière als speelster ging Daphne Koster aan de slag als manager vrouwenvoetbal bij Ajax. En het lijkt erop dat de Assendelftse dat voorlopig blijft doen, want ze zette woensdag haar handtekening onder een contract voor onbepaalde tijd.
Eén van haar recente projecten was het opstellen van de op maat gemaakte CAO voor de Ajax Vrouwen, waardoor zij vanaf deze zomer soortgelijke arbeidsvoorwaarden hebben als de mannen. Maar Koster is daarmee nog zeker niet klaar: “Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij Ajax. Er is is nog heel veel werk te verzetten. Komend seizoen gaan we voor de beker en natuurlijk ook voor de landstitel, want uiteindelijk willen we ons weer laten zien in de Champions League”, vertelt ze op de clubwebsite.
 
Ook Edwin van der Sar is blij dat Koster voorlopig bij Ajax blijft: “Met haar ervaring en harde werk heeft ze veel voor elkaar gekregen, op sportief gebied maar zeker ook buiten het veld; de nieuwe cao is daar een prachtig voorbeeld van. Ik kijk uit naar het werk dat Daphne nog gaat verzetten binnen de vrouwentak en waar haar ambitie haar binnen de organisatie kan brengen.”
Bron: ajax1.nl
 
 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl