Eerste oefenzege FC Volendam een feit

PURMEREND – FC Volendam heeft met wat Zaanse inbreng de eerste oefenwedstrijd van het seizoen tegen de amateurs van Purmersteijn winnend afgesloten. Vorig jaar boden de Purmerenders nog prima tegenstand (2-2), maar zaterdag was de ploeg van de nieuwe trainer Wim Jonk duidelijk een maatje te groot: 0-6. De laatste goal kwam op naam van Darryl Baly. Keeper Nordin Bakker, voormalig Fortunees hield vanmiddag de nul.
FC Volendam startte met aanwinst Zakaria El Azzouzi in de spits. Daarnaast speelde Darius Johnson, die op stage is.
Halverwege de eerste helft kwam Volendam op voorsprong via El Azzouzi na een mooie aanval. Purmersteijn was aanvallend onmachtig en had nog twee goals tegen kunnen krijgen. Martijn Kaars en Jari Vlak misten dotten van kansen.
Volendam loopt uit
Het ging alsnog hard in de tweede helft. Gijs Smal tekende acht minuten na rust voor de tweede treffer op aangeven van Nick Doodeman. Gerry Vlak zorgde voor de 0-3 door een pass van Nick Runderkamp. FC Volendam denderde door via Cas Peters (onderkant lat), Derry Murkin en Darryl Baly: 0-6.
De volgende oefenwedstrijd van de Volendammers is volgende week in en tegen Heerenveen. Een week later staat de open dag van de club gepland in het KRAS Stadion. Dan wordt er geoefend tegen Heracles Almelo. Bron: rtvnh foto’s Frank Brussel

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl