Jaarlijkse trainersbijeenkomst Sporting Krommenie

Krommenie-Woensdagavond 3 juli werd bij Sporting Krommenie de jaarlijkse trainersavond georganiseerd. Na een voorwoord van Robert de Joode, voorzitter van de Technische Commissie, werd er teruggekeken op het afgelopen seizoen. De trainers werden bedankt voor hun inzet en de nieuwe trainers voor het seizoen 2019/2020 werden voorgesteld. Hierna volgde nog een presentatie van Jordi van Beek, de huidige hoofdtrainer van de Krommenieers en tevens Hoofd Jeugd Opleiding. Hij zette zijn plannen uiteen waar Sporting Krommenie op dit moment staat, waar Sporting Krommenie heen wil en hoe dit te bereiken. Voordat er gekeken kon worden naar de oranje leeuwinnen werd de trainersstaf eerst nog even op de gevoelige plaat gezet.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl