Opendag Telstar zaterdag 6 juli

Op zaterdag 6 juli transformeert het Rabobank IJmond Stadion tot een waar walhalla voor de mensen met een voorliefde voor de Witte Leeuwen, en dat zijn er veel! Vanaf 14.00 uur opent de club de spreekwoordelijke deuren en ook dit seizoen gaan ze weer wagenwijd open voor de supporters!
Elk jaar draait de open dag om de kennismaking met de nieuwe selectie, zo ook dit jaar. Door middel van een vol programma kunt u in een paar uur tijd kennis maken met de nieuwe spelers, de nieuwe trainer, maar kunt u ook worden bijgepraat over de grootse plannen van de club om tijdens de 63e verjaardag (2026) te schitteren in de Eredivisie, meedoen met de activiteiten op en rond het veld of genieten van een hapje en een drankje bij onze gezellige horecaplein. Ook kunnen de koopjesjagers hun slag slaan bij de kramen vol met merchandising die, traditioneel, voor dumpprijzen worden verkocht en kunnen de jongste supporters hun digitale slag slaan tijdens de Fortnite challenge en krijgen zij tips van de officiële E-sporter van de Witte Leeuwen. De dag zal worden afgesloten met een oefenwedstrijd tegen onze buren, en vrienden, van VV IJmuiden.
Speciaal voor de jongste Telstar supporters komt niemand minder dan FOX Sports commentator Leo Driessen langs op de open dag. Tijdens een interactieve sessie zal Leo vertellen over zijn belevenissen als commentator, maar zal hij ook tips en tricks geven over hoe jij commentator kunt worden. Het is niet nodig je in te schrijven voor deze sessie.
Programma:
14.00 uur: start open dag
– Handtekeningen jagen
– Speelveld vol met activiteiten voor de kids met o.a. footgolf en onderdelen Telstar clinics
– Kramen met merchandising en informatie over tickets, maatschappelijke projecten, meeting & events en de kidsclub
– Horecaplein open met heerlijke broodjes en drankjes
14.30 uur:
– Kennismaking met Andries Jonker
16.00 uur:
– Einde activiteiten op het veld
– “Telstar 2026” commercieel directeur Steef Hammerstein
– Leo Driessen – FOX Sports
– Warming up beide ploegen
17.00 uur: Telstar – VV IJmuiden
18.45 uur: Einde open dag + laatste handtekeningen jagen
De open dag van Telstar is de gehele dag vrij te bezoeken!

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl