Trainingsveld vv Knollendam in bloei

OOSTKNOLLENDAM – De natuur slaat wel eens een seizoen over. Maar dit jaar bloeien ze er weer, op het voormalige trainingsveld van vv Knollendam. Duizenden bloemen. In volle glorie en ook nog eens in de kleuren groen en geel. Toevallig ook de clubkleuren van de dorpsclub. Het lijken paardenbloemen, maar zijn het niet. Het zou hier gaan om Leeuwentand (Leontodon). Op de achtergrond zijn vrijwilligers van de club bezig met het in de zomerstalling zetten van de doelen. Ook bij vv Knollendam is het inmiddels komkommertijd.
Foto: Bart van der Laan

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl