Terell Ondaan naar Grenoble

Telstar en het Franse Grenoble Foot 38 hebben overeenstemming bereikt over de directe overgang van Terell Ondaan naar de Franse tweede divisionist. De in Zaanstad woonachtige Ondaan zal vandaag gekeurd worden en een contract ondertekenen bij de ploeg die in 2018 nog promoveerde naar Ligue 2.
Op de website van Telstar lazen wij het volgende; “Uiteraard balen wij er van dat we Terell het komende seizoen niet kunnen zien schitteren in het mooie witte tenue. Daarentegen gunnen wij Terell deze mooie stap naar een prachtige club. Ik ben er zeker van dat een speler met de kwaliteiten van Terell ook de Franse harten gaat veroveren en zij volop kunnen genieten van de salto’s van onze Terell. Wij kunnen alleen maar hopen dat wij Terell ooit nog eens terug mogen zien als Witte Leeuw. Voor nu wensen wij hem heel veel succes en plezier!” vertelt algemeen directeur Pieter de Waard.
De 25-jarige Terell Ondaan was bezig aan zijn tweede periode als Witte Leeuw. Onder trainer Marcel Keizer floreerde Terell direct waarna hij binnen enkele wedstrijden al de stap maakte naar Willem II waarmee hij wist te promoveren. Na omzwervingen bij onder andere Excelsior en Willem II keerde Terell in het seizoen 2018/2019 terug bij de Witte Leeuwen. Met 13 doelpunten en diverse assists in 30 wedstrijden wist Terell direct de aandacht te trekken van diverse clubs.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl