AZ zoekt gastgezinnen in omgeving Zaanstad

ZAANSTAD- Een goede woonomgeving is essentieel voor de ontwikkeling van jonge spelers. De AZ Jeugdopleiding is daarom op zoek naar gastgezinnen in de omgeving Zaanstad die talentvolle voetballers onderdak willen bieden en willen helpen bij hun ontwikkeling als topsporter.
Een goed gastgezin biedt in de eerste plaats een warme omgeving waar een jongen in alle rust kan wennen aan zijn nieuwe en totaal vreemde omgeving. Het gezin is in staat om zich te verplaatsen in de achtergrond van het talent. Daarnaast moet men op de hoogte zijn van de visie van AZ en weten wat betekent om dag in dag uit met topsport bezig te zijn.
Matchen
Omdat ieder kind anders is en andere wensen heeft, wil AZ de talenten en gezinnen aan elkaar kunnen matchen. De opleiding is daarom op zoek naar gastgezinnen in alle mogelijke gezinssituaties; van een gepensioneerd echtpaar tot een stel met een jong kind. Hoe meer variatie, hoe beter. Het belangrijkste is dat de gezinnen gastvrij zijn en interesse hebben in de spelers en hun leefwereld.
Informatie
Voor meer informatie of het aanvragen van een gesprek kunt u een mail sturen naar b.heuvingh@az.nl o.v.v. ‘Gastgezin AZ Jeugdopleiding’. 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl