Andries Jonker nieuwe trainer Telstar

VELSEN-ZUID – Andries Jonker is de nieuwe trainer van Telstar. De 56-jarige Amsterdammer wordt vandaag gepresenteerd als nieuwe hoofdtrainer van de Velsenaren. Hij tekent een contract voor twee seizoenen in Velsen-Zuid, waarbij hij tevens de functie van technisch directeur bekleedt. Sjaak Lettinga doet op zijn beurt een stap terug. Hij is nog met de club in gesprek.
Jonker was in zijn loopbaan als trainer onder meer actief voor FC Volendam en Willem II. Bovendien was hij assistent-trainer bij FC Barcelona en Bayern München. Nadat hij van 2014 tot 2017 bij Arsenal actief was als hoofd jeugdopleiding, had hij in 2017 zijn laatste klus als hoofdtrainer. Op dat moment had hij VFL Wolfsburg onder zijn hoede.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl