‘Ronalds mooiste’ te zien bij vv Knollendam

Het clubhuis van vv Knollendam is een prachtige foto rijker. Gemaakt door clubicoon Ronald Peeters. Het gaat om een expositie-foto van zijn werk in Spanje. Daar werden in mei – op initiatief van Catalaanse vrienden – dertig van zijn mooiste foto’s (hij maakte er in zijn leven vele duizenden) tentoongesteld. De opbrengst ervan ging zoals bekend naar een naburig kinderziekenhuis. 
Karin Peeters, de zus van Ronald bezocht samen met haar man André de galerie in Barcelona, waar de expositie werd gehouden. Zij kocht daar een fraaie foto uit de collectie van ons sportcomplex ‘Aan de dijk’, met prachtige regenboog. Deze week boden Karin en André deze bijzondere foto de club aan, namens de familie. Als dank voor de bijzondere uitvaartplechtigheid, destijds in het clubhuis van vv Knollendam. Maar ook als blijk van waardering voor vv Knollendam in het algemeen. 
Van onze verslaggever
Foto:Bart van der Laan
Onderschrift: Karin Peeters en haar man Rene overhandigen de ‘regenboog foto’ aan erelid Jaap Leegwater(rechts)

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl