zvv Zaandijk voorzitter Wim IJsseldijk blijft betrokken bij de club

De voorzitter van zvv Zaandijk, Wim IJsseldijk heeft in de algemene ledenvergadering van de club die werd gehouden op maandag 3 juni afscheid genomen als voorzitter van de vereniging.
Hij heeft deze rol drie jaar lang op interim basis vervuld. Clubbinding en gezelligheid stonden bij hem hoog in het vaandel. IJsseldijk heeft onder andere door het 100-jarig jubileum geleid. In het jubileumjaar is het kunstgras in gebruik genomen en is zvv Zaandijk koninklijk onderscheiden. Overigens blijft hij nog wel voor de club actief. Hij zal op verzoek de Zaandijker vereniging blijven vertegenwoordigen, bijvoorbeeld op bijeenkomsten van de gemeente. Binnen zvv Zaandijk werd IJsseldijk geprezen voor al zijn inzet en enthousiasme. Het voorzitterschap zal binnen het hoofdbestuur van zvv Zaandijk worden waargenomen totdat een nieuwe persoon is gevonden.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl