John van der Meijden toernooi bij Sporting Krommenie

Op zaterdag 22 juni vindt wederom het John van de Meijden jeugdtoernooi plaats bij Sporting Krommenie. Alle Sporting Krommenie teams van de JO8 tot en met de JO12 en MO13 zullen hier in de ochtend tot namiddag aan meedoen. John van der Meijden was een oud voetbaltrainer bij KVV en langere tijd bij G.V.O. waar hij junioren, senioren en damestrainer was.
Vandaag zijn er weer vele ouders, andere jeugdleden en betrokkenen aanwezig die enkele uurtjes helpen als veldcoordinator, scheidsrechter, of die kantinewerkzaamheden doen en op die manier hun steentje bijdragen om de rond de duizend jonge voetballertjes een onvergetelijke dag te bezorgen.
Op zondag 23 juni wordt de jaarlijkse Familiedag gehouden terwijl er ook zaterdag 29 juni nog het èxterne` Ton de Jong Anak Mudah toernooi op het Provily Sportcomplex wordt afgewerkt.