OFC trekt zaterdag 1 terug

Het hing al een tijdje in de lucht maar na de uittocht van nagenoeg alle spelers zat er voor OFC niets anders op dan het zaterdagelftal, dat gedegradeerd was uit de tweede klasse, terug te trekken.
Terugtrekken van OFC (zaterdag) geeft twee Amsterdamse ploegen, te weten Kadoelen en Vlug & Vaardig een extra kans:
Kadoelen en Vlug & Vaardig krijgen nog een kans om zich te verzekeren van een plek in de zaterdag derde klasse. Vanwege het terugtrekken van OFC en Sporting Andijk komen er extra plaatsen vrij. Het duel wordt dinsdagavond gespeeld op het veld van OSV.
Ook Sporting Andijk onder andere het afgelopen seizoen tegenstander van PSZ en ZCFC zal niet meer op zaterdag actief zijn. Geheel tegen de trend van clubs die van zondag naar zaterdag switchen, hebben zij juist besloten om met hun vlaggenschip voor de zondag te kiezen. Daardoor ontstaan er twee lege plekken in de zaterdag derde klasse. De ene gaat naar de winnaar van Kadoelen – Vlug & Vaardig, de andere naar die van het duel Kockengen – Bunnik’73.
De Amsterdamse derby wordt dinsdagavond 18 juni om 20:30 uur afgewerkt op Sportpark Oostzanerwerf. OSV was eerder ook gastheer van de finales DCG – IVV en Pancratius – Purmersteijn (zaterdag). Kadoelen strijdt momenteel nog voor handhaving nadat het tegen Beverwijk in de verlenging misging. Vierdeklasser Vlug & Vaardig werd afgelopen weekend op een pijnlijke 8-0 nederlaag getrakteerd door De Meer.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl