Scheidsrechterlijke dwaling kost vv Assendelft promotie

Veel discussie tijdens en na afloop van de wedstrijd Kolping Boys- Assendelft over de afgekeurde goal van Assendelft in de 89e minuut. Verdediger Joshua Martens van Kolping Boys kopte de bal in eigen doel. Scheidsrechter Mitchel Krop keurde de goal af vanwege buitenspel van Jesse Schleeper. Dit op basis van een vroeg vlagsignaal van zijn grensrechter.
Scheidsrechter Mitchel Krop geeft op Facebook van vv Assendelft aan dat: ‘ ik heb duidelijk aangegeven dat ik achteraf na evaluatie en een camerabeeld vind dat ik de goal ten onrechte heb afgekeurd. Dit heb ik rustig verteld tegen de hoofdcoach van Assendelft. Maar inderdaad je kan het niet terugdraaien….en daar baal ik ontzettend van.’

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl