vv Assendelft strijdend onderuit na verlenging

Reeds na een minuut kopte Ron van de Valk de Assendelvers op een 0-1 voorsprong uit een corner. Deze weelde duurde nog geen drie minuten want na minder attent verdedigen scoorde Berkhout fraai de gelijkmaker met een schot hoog in het doel. Invaller doelman Robbin Brinkman die de vakantie vierende Jorrit van Hoolwerff verving hield verder zijn doel keurig schoon. Mark de Vries was na zijn rode kaart tegen Kampong nog geschorst en Danny Rijser was afwezig vanwege bruiloft van zijn zus. Hun vervangers (Jacob de Vos en Jimmy Glas) deden het prima.
In de tweede helft scoorde Jesse Schleeper na goed doorzetten uit een pas van Mike Jalink de 1-2. Opnieuw scoorde Kolping Boys via de uitblinkende linksbuiten Joey Kooge tegen. In de 89e minuut leek Assendelft de overwinning binnen te halen. Verdediger Joshua Martens van Kolping Boys kopte de bal in eigen doel. Scheidsrechter Mitchel Krop keurde de goal af vanwege buitenspel van Jesse Schleeper.
In de verlenging had Assendelft in eerste instantie de overhand en was veelvuldig op de helft van Kolping Boys te vinden. Het was Kolping wat na acht minuten toeslag met een kopbal van Bruin. Direct hierna maakte Joey Kooge na een misverstand in de verdediging van Assendelft ook 4-2 en was het beslist. In de tweede helft verlenging maakte Klaver voor de statistieken ook de 5-2. Een einde van een mooi seizoen voor Assendelft. Volgend seizoen opnieuw promotie proberen te bewerkstelligen in de tweede klasse. De selectie blijft volledig en wordt aangevuld met enkele veelbelovende spelers.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl